Szállítás

Weboldal áttekinthetőség
Ügyfélszolgálat Termékválaszték

 

 C. Csaba
Tapasztalatom szerint az egyedi igényem megválaszolásában, ügyintézésében és leendő órám megvásárlásában készséggel és szívesen állt rendelkezésemre a Csenkiékszer Kft, ma már elmondhatom,hogy egy szép és kiváló óra boldog tulajdonosa vagyok, jó érzéssel tölt el e remek karóra viselése, ebben nyújtott segítségüket ezúton is hálásan köszönöm!
Az ügyintézés, kézbesítés és annak nyomon követő funkciója rendkívül hasznos és precízen működött, akárcsak az Önöktől megvásárolt óra! A megrendeléstől számítva valóban 2 munkanapon belül pontosan megérkezett!
Egyéb üzletekben nem ezt a segítőkész hozzáállást tapasztaltam, ott nem csináltak apró figyelmességgel kedvet ahhoz,hogy tőlük vásároljak, az Önök segítőkészsége azonban jól eső és meggyőző volt, egyértelmű volt,hogy Önöktől van kedvem vásárolni, hiszen ehhez kedvet csináltak nekem, hálásan köszönöm!
Vásárló értékelése:  

 

 J. Hutter
Egy nagyon precíz és előzékeny cégtől sikerült egy nagyszerű órát vásárolnom. Remélem még lesz alkalmam kiváló választékukból vásárolnom. Minden érdeklődőnek bizalommal ajánlom a Céget és munkatársait!
Vásárló értékelése:  

 

 E-S. Anna
Tisztelt Webáruház!A mai napon megérkezett a megrendelt óra. Nagyon köszönöm a pontos , precíz hozzáállást . Minden rendben volt. A jövőben csak ajánlani tudom Önöket.
Vásárló értékelése:  

 

 K. Zoltán
Nagyon jó a webshop, minden flottul ment, kérdés esetén mindenről korrektül és gyorsan tájékoztattak. Volt némi pontatlanság, de ezek nem mentek semmi rovására, illetve ezeket is gyorsan orvosolták. Összességében 100%-ig meg vagyok elégedve, és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Vásárló értékelése:  

 

 M-R. Bernadett
Kedves Csapat!A megrendelt óra és az ajándék óratartó doboz időben megérkezett, minden rendben volt. Kedves munkatársuk telefonon is felvette a kapcsolatot velem a rendelés teljesítése előtt.A weblap átlátható, jól kezelhető.Köszönöm még egyszer,
Vásárló értékelése:  

 

 T. Miklós
Csak pozitív véleményem van, nagyon gyorsak és rugalmasak voltak!
Vásárló értékelése:  

 

 R. Attila
Köszönettel és épségben megkaptam a megrendelt Auguste Reymond órát. Köszönöm a gyors és korrekt együttműködést.
Vásárló értékelése:  

 

 Sz. Erzsébet
Köszönöm szíves megkeresésüket. Mind a weblappal,mind a szállítással teljesen elégedett voltam. A weblap könnyen kezelhető, a szűrők nagyon jól működnek. Az, hogy látszik a termékre való megnyitás nélkül is, hogy van-e raktáron nagyon hasznos. A szállítás nagyon gördülékeny volt,a visszaigazoló e-mail hamar , a rendelés utáni másnap egy nagyon udvarias fiatalember felvette velem a kapcsolatot, a nyomonkövetés miatt a posta értesítéseiből pedig pontosan tudtam mikor érkezik meg a termék. Az óra sértetlen állapotban érkezett. Nagyon köszönöm a gyors ügyintézést,  az órát tavaly karácsony óta keresem, hatalmas öröm volt, hogy itt megtaláltam. Az oldalukat azóta több ismerősömnek is ajánlottam és biztos ,hogy még én is fogok rendelni. Még egyszer nagyon köszönöm.
Vásárló értékelése:  

 

 H. Zoltán
Budapesti lakos lévén, nem volt lehetőségem ellátogatni személyesen a boltba, így a webáruházas megrendelést választottam. Lorus RX405AX9 típusú órát rendeltem. Mivel éjjel rendeltem, már csak másnap vették fel velem a kapcsolatot telefonon keresztül. Rövid egyeztetést követően a kolléga jelezte, hogy csomagolja és a feladást még aznap elvégzi. Így is történt, hamarosan meg is kaptam az értesítőt, hogy feladták a csomagomat. Az egyeztetést követő másnap 12 óra körül meg is érkezett az óra. Sértetlen volt a csomagolás, az óra szuper, és kiváló! Több kérdésem is felmerült az órával kapcsolatban, ezt szöveges üzenetváltásban meg is tudtuk beszélni, azóta is készségesen rendelkezésemre állnak, ha problémám van. Köszönöm a gyors szállítást, és a segítőkész ügyintézést!
Vásárló értékelése:  

 

 B. Edit
Örömömre szolgált, hogy Önöknél vásárolhattam, régóta kerestem azt a terméket ( órát ) amit Önöknél sikeresen megtaláltam, elfogadható áron (még ha nem lett volna akciós akkor is ) a kiszolgálás és a termék kiszállítás is gyors és pontos volt. Köszönöm a segítségüket!
Vásárló értékelése:  

 

 L. Norbert
Karácsony előtt vásároltam Önöktől egy DOXA karórát. Telefonos beszélgetésünk során kedvesek és segítőkészek voltak a kollégák. A megrendelt órát rövid határidővel beszerezték, és a postázást követő napon már meg is kaptam a küldeményt sértetlenül. Abszolút pozitívan tudok csak nyilatkozni az ügyintézésről, kapcsolattartásról, a rövid határidőről. Egyszóval korrektek voltak. Köszönöm !
Vásárló értékelése:  

 

  K. Gábor
Köszönök szépen, minden rendben, profi módon zajlott, beleértve a chat-es kollégával folytatott egyeztetést is!
Vásárló értékelése:  

 

  S. Judit

Köszönöm a gyors választ a kérdésemre és rendelés után a gyors postázást. Nagyon meg vagyok elégedve a kapott órával.Még találkozunk!!
Minden szuper++++

Vásárló értékelése:  

 

  S. Eszter
Személy szerint nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.
Egy bizonyos órát kerestem, amit egész Budapesten és az interneten sem lehetett megszerezni, de a weboldalukon meg  találtam.
Mivel születésnapra szántam sürgetett az idő. Ráadásul Budapesten lakom, így még a személyes átvétel is kizárt volt. Ezért telefonáltam és egy nagyon kedves úriember felvilágosított, hogy meg van az óra, adjam le neten a rendelést, addig ő már csomagolja is, így másnapra megkapom.
Ez így is történt, megérkezett az óra épségben, másnapra.
Így sikerült egy nagy meglepetést szerezni a férjemnek.

Utólag is köszönöm a gyors, pontos szállítást és nem utolsó sorban a kedves kiszolgálást.
Vásárló értékelése:  

 

  R. Timi
A gyűrű megérkezett és tökéletes..köszönöm :)
Vásárló értékelése:  

 

  B. Edit
Maximálisan elégedett vagyok a webshopban történt vásárlással, az ügyintéző nagyon készséges, segítőkész, az általam választott árut gyorsan, hibátlanul megkaptam.
Vásárló értékelése:  

 

  S. László
A mai napon megérkeztek az órák és az ajándék óratartó is. Ezúton szeretném megköszönni az ügyintézést és a rugalmasságot, öröm volt Önöknél vásárolni! Boldog Karácsonyt és sok hasonlóan elégedett vásárlót kívánok Önöknek!
Vásárló értékelése:  

 

  PapaJoe
Sérülésmentes és szép termék. Olyan mit szerettem volna. Eredeti és nem utánzat. Gyors pontos szállítás korrekt ügyfélszolgálat.
Vásárló értékelése:  

 

  Titi25
Leadtam a rendelést és 20 percen belül szoltak is hogy csomagolják és még aznap feladják és másnap meg is kaptam épen garanciával gyári dobozzal! Ajánlom másnak is!
Vásárló értékelése:  

 

  K. Zoltán
Gyors és pontos szállítás. Ajánlani tudom mindenkinek!
Vásárló értékelése:  

 

  Henike01
Egyből válaszoltak a kérdésemre és a kiszabott határidőn belül megérkezett a csomagom!
Vásárló értékelése:  

 

  KisPiti
Leadtam a rendelést és másnapra megkaptam az órát. Szép csomagolás és új terméket küldtek. Elégedett vagyok velük
Vásárló értékelése:  

 

  Marcsika80
A keresőben le tudtam szürni a nekem megfelelő órát és meg is rendeltem egyből és egy szép ajándék karkötőt is kaptam hozzá :)
Vásárló értékelése:  

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk