Üdvözöljük a Csenki Ékszer & Óra Szalon weboldalán.

Köszönjük hogy ellátogattak oldalunkra, előre is jó időtöltést és böngészést kívánunk!

Az „Információs központ” oldalon megtalál minden információt és adatot amely a weboldalunk és web-shopunk használatához szükséges!

Kérem figyelmesen olvassa végig és ha bármi Önnek nem egyértelmű vagy kérdése lenne, kérem keressen minket elérhetőségeinken!

Forgalmazott termékeink:

Órák széles körű palettája (az alsó- közép- és luxus- kategóriában), Arany- Ezüst- Titán- Acél- Bőr- ékszerek,Gyöngy- Drágakő- Swarovski- köves ékszerek, Ajándéktárgyak, Dohányáru kiegészítők, Ékszerdobozok, Óraforgatók, Asztali- Fali- és Álló-órák, Ékszertisztító kemikáliák, Törtarany felvásárlás, Befektetési arany.

A www.ékszerésóra.hu weboldalon működő web áruház regisztráció nélkül használható. Rendelés vagy érdeklődés kéréséhez nem szükséges regisztrálnia.

A vásárlási szabályzat az általános internetes vásárlási szabályokat, és feltételeket, illetve a vásárlási szerződéseket tartalmazza. A weboldal üzemeltetője fenntartja a vásárlási szabályzat változtatásának jogát.

Az oldalon található termékek paraméterei és jellemzői tájékoztató jellegűek, előfordulhatnak elírások, ezek változási jogát a terméket gyártó cég és a webáruház üzemeltetője fenntartja! Az esetleges elírásokért (leírás, ára, stb..), felelősséget a webáruház üzemeltetője nem vállal és a változtatás jogát fenntartja. A termékek fotóinak színe eltérhet a valóságtól, mert azok nagyban függnek a felhasználó által használt monitortól, illetve annak beállításától. Cégünk az ebből eredő károkért, és félreértésekért felelősséget nem vállal. A későbbi problémák elkerülése végett kérem ilyen esetben vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az árak minden esetben magyar forintban értendők, és a 27% Áfát is tartalmazzák. A weboldalon található árak előfordulhat, hogy tévesen kerülnek feltüntetésre, ebben az esetben cégünk fenntartja magának az árváltoztatás jogát, amennyiben ezt a módosított árat a megrendelő nem fogadja el, úgy cégünknek jogában áll a hatályos jogszabályok szerint a megrendelést nem elfogadni és annak teljesítését megtagadni!

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk