Élvezze egyedi Garanciáink előnyeit! Biztonságos vásárlás a www.ekszeresora.hu web-áruházban!

egyedi garancia

- Pénz-visszafizetési Garancia
Ha a megérkezett termék élőben nem tetszik vagy nem olyan mint a képen, akkor 20 napon belül küldje vissza hozzánk és mi visszatérítjük a vételárát!
Feltétel: A termék karc, sérülés és használat mentes!

- Eredetiségi Garancia
Az általunk forgalmazott árucikkek eredeti termékek nem hamisítványok! Üzleteink az általunk forgalmazott márkák hivatalos márkaképviseletei, így webáruházunk is hivatalos online-áruháznak minősül! A nálunk vásárolt termékekhez magyar és nemzetközi garanciajegyet mellékelünk.

- Elem Garancia
A nálunk vásárolt órában az elem fél éven belül lemerül akkor INGYENESEN kicseréljük!

- Anti-Allergén Garancia
Amennyiben Ön fémérzékeny és előre jelezte számunkra de mégis allergiás tüneteket okozott a vásárolt termék akkor jelezze felénk 20 napon belül és mi segítünk olyan terméket találni amely megfelel Önnek vagy visszafizetjük a vételárat!

Feltétel: A termék karc, sérülés és használat mentes!

- Kőkiesési Garancia
A nálunk vásárolt kövekkel díszített órájából a kövek 1 éven belül kiesnek akkor INGYENESEN pótoljuk!

Feltétel: A termékben található kövek láthatóan gyári hiba vagy anyagfáradási okokból estek ki! Az olyan köveket, amelyek láthatóan külső behatás miatt estek ki, sajnos nem tudjuk díjmentesen kicserélni, de pótlásukra akkor is van lehetőség.

 

A gyártó ill. a kereskedő jogszabályi kötelezettség előírásának  hiányában vállalja a termékkel kapcsolatban az önkéntes jótállás biztosítását, melynek feltételeit meghatározhatja. Azok azonban nem lehetnek ellentétesek a fogyasztó egyébként is biztosított szavatossági jogaival. Amennyiben az önkéntes jótállás feltételeiről a fogyasztót külön nem tájékoztatják, a kötelező jótállás előírásai az irányadóak a szerződés teljesítésére nézve.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk